SELANGOR no image

Published on April 20th, 2009 | by email2me

5

Sakae Sushi IOI Mall Puchong (New Wing) – Malaysia First Sushi Restaurant Design For Kids

Place: Sakae Sushi IOI Mall Puchong (New Wing) – Malaysia First Sushi Restaurant Design For Kids
Food Recommended : Japanese Food For Kids

8TV Ho Chak Banner

Place: Sakae Sushi IOI Mall Puchong (New Wing) – Malaysia First Sushi Restaurant Design For Kids
GPS Coordinate :
Location : Puchong
Address : Puchong IOI Mall New Wing, Puchong, Selangor
Phone : 03-8075 9311
Business Hour :
Food Type: Japanese Food
Price:

Food Recommended : Japanese Food For Kids
Remark :





About the Author

A GPS Friendly food blogs featuring foods from backstreet to fine dining. Food POI does not do much in depth review on the foods but we provide sufficient info and details on what to order so that it won't spoil your dining appetite.



5 Responses to Sakae Sushi IOI Mall Puchong (New Wing) – Malaysia First Sushi Restaurant Design For Kids

  1. Ainul Basyirah says:

    I was wondering..is Suhie Sakae halal?

  2. Aiman says:

    Ainul, rase2 halal kut..
    mcm sushi king.. halal..
    ttp majoriti cina yg mkn..

  3. Nurul Hayati says:

    Salam..
    Ainul, menurut halal guide, sushi king dah disahkan haram sebab sushinya dicelup 0.01% alkohol untuk tahan lama.
    halalguide.org/Sushi_King_Haram.html

  4. Idris says:

    Sebenarnya saya dah check dengan pihak pengurusan Sakae Sushi, dia kata semua sushinya yang ada nasi/pulut kena celup dengan Mirin (Japanese white wine, kandungan alkohol sekitar 14%) untuk tahan lama. Kawan saya ada komen, “Ala, tak mabuk, so oklah tu”. Saya jawab, “Bayangkan 14% tu tahi/najis, makan tak jugak?”

  5. nizam says:

    Kalau sushi king, memang ada certificate halal jakim… so aku confident makan. Lagipun dia prepare sushi depan mata.. tak nampak pun dia celup mirin.

    Sakae sushi ni TAKDE certificate jakim, so tak confident aku nak makan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑