Sate Haji Samuri [Kajang HQ]

Place: Sate Haji Samuri [Kajang HQ]

Location : Kajang Town Opposite Stadium
GPS Coordinate : N2 59.615 E101 47.220
Location Maps :


View Larger Map

Address : Lot 1,2 & 3 Tingkat Bawah & Tingkat 1, Bangunan Dato’ Nazir, Jalan Kelab, 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.
Contact No :
Website :
Business Hour : Monday – Thursday : 10am – 12.30am, Friday : 4pm – 1 am
Off Day :
Food Type: Authentic Malaysian Satay
Price: Reasonable
Payment Terms : Cash
Cleanliness Votes : 3/5
Food Votes : 3/5
Air Conditioned : No
Halal : Yes
WIFI : Yes
Smoking and non smoking zone : No
Tax :
Recommended Foods : Chicken, deer, beef and rabbit satay

Recommended Drinks : Fresh coconuts

Remark:
The taste is not as good as their branch in Damansara Uptown, PJ. The meat is a bit hard because of overcook.




Leave a Reply

  1. Azman : yea … I heard from other Muslim friends saying that there are more better satay stall compare to Hj Samuris. There are email circulating on the net saying that their peanut gravy is recycled ? That is pretty gross …..

  2. i tak puas hati betul dgn service hj samuri satay kat Kajang tuh..ader ke patut..nak order kat kaunter depan ok la..pastu di suruh nya kita sndri yg bawak dulang kuah,pinggan nasi impin timun tu semua..dah macam kita ni lak pelayan…bila nak suruh tapaw satay yg tak habis di makan..kita panggil la pekerja kat situ yg sedang duduk2..dia kata kena angakat bawak pi kaunter sendiri..aik…apa punyer service ni?????

    semakin terkenal semakin kurang service pulak…

    erm..malas arr nk pegi lagi pasni…tobat

    • wazie …. kalau nak pekena satay hj samuri, u try pergi ke cawangan damansara uptown. Makan dan service semua OK. I pun tak suka pergi ke yang Kajang tu ….

  3. nak tanya jika nak order untuk 300 cucuk sate……berapa lama dia mengambil tempahan?

    maksud saya,contoh kena order seminggu sebelum majlis….. atau pn dlm 1 hari sudah siap?

  4. yes i agree bout’ hj samuri, they have many staff, but useless, want order, u must go to counter, where hj samuri staff? just sit n looking. then their charge with service charge, for what??? what kind service their provide??? now hj samuri kajang not famous with their satay, but the best fucking service their give to us, better u all go eat sate another place, but if u go the, u never come back for THE BEST SATE IN MALAYSIA, i wonder if hj samuri, still halal place, all da worker are foriner, better jais go there.. thx bull@#$% sate foks

  5. BETOL BETOL SERVICE Y SGT SGT WORSE!!! sy xpuas hati betol.. (>.<)

    kpd owner SATAY HJ SAMURI wake up u need to do something bout it ok rite now u don't feel d effect as lots of new ppl r coming everyday but if u stay like this….hUH!!!

    dlu sedap skg cam HAMPEH! serius!